Tel: +48 792 659 743
 Pon. - Pt. 7 - 14
 Odbiór - Ujazdowska 78, Strzelce Op.
Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Noże Do Porcjowania

Filtry

Filtry

Filtry

w kategorii: Noże Do Porcjowania

Wybrane

Wyczyść

Cena

Noże Do Porcjowania

Produkty: 44

Noże do porcjowania

Dzięki nożom do porcjowania można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Noże do porcjowania idealnie sprawdzą się także przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Dzięki jednolitej konstrukcji noże do porcjowania są higieniczne, lepiej leżą w dłoni i łatwiej je wyczyścić czy naostrzyć. Sprawdź szeroką ofertę naszego sklepu i kup wybrany nóż przeznaczony do porcjowania mięsa już dziś!

Noże Do Porcjowania

Zalety noży do porcjowania

Korzystanie w kuchni z noży do porcjowania mięsa ma szereg zalet. Przede wszystkim noże tego typu charakteryzują się wyjątkową skutecznością w działaniu, ponieważ są niezwykle ostre. Wiele osób zastanawia się, jaki nóż do porcjowania mięsa wybrać? Przede wszystkim podczas wyboru i zakupu noża do porcjowania powinno się zwrócić uwagę na jego rodzaj oraz budowę, ponieważ poszczególne produkty dostępne są w różnych wariantach. Wybierz coś dla siebie z szerokiej oferty noży do porcjowania z naszego sklepu internetowego Sushi-Sklep oraz ciesz się wysoką jakością noży do porcjowania mięsa już dzisiaj!

Charakterystyka noży do porcjowania

Noże do porcjowania mięsa to bardzo przydatne elementy wyposażenia każdej kuchni. Noże tego typu wyposażone są zazwyczaj w długie oraz gładkie ostrza, dzięki którym z łatwością można będzie kroić oraz obrabiać różne rodzaje mięsa. Noże przeznaczone do porcjowania mięsa charakteryzują się wyjątkowo wysokimi parametrami jakościowymi oraz są niezwykle skuteczne w działaniu. Tworzone są ze stali nierdzewnej, która zapewnia im wyjątkową trwałość oraz wytrzymałość. Zapoznaj się z szeroką ofertą noży do porcjowania dostępną w sklepie oraz wybierz odpowiedni produkt dla siebie!

Zastosowanie noży do porcjowania

Noże do porcjowania mięsa mają bardzo szerokie możliwości zastosowania w praktyce, dlatego będzie to odpowiedni wybór do każdej kuchni. Przede wszystkim noże do porcjowania sprawdzą się podczas krojenia oraz obrabiania dużych kawałków surowego mięsa. Możliwe jest nimi także oddzielanie mięsa od kości. Jednak japoński nóż do porcjowania mięsa będzie również odpowiedni do krojenia mięsa, które zostało wcześniej poddane obróbce termicznej. Jest to wyjątkowo uniwersalny produkt, który warto mieć w swojej kuchni, dlatego zdecyduj się na jego zakup i wybierz coś odpowiedniego spośród szerokiej gamy produktów z naszego asortymentu!

Produkty: 44

Lista produktów

Sortowanie: Domyślne Domyślne Nazwa produktu: od A do Z Nazwa produktu: od Z do A Cena: od najniższej Cena: od najwyższej
Cena 32,90 zł
Cena 99,00 zł
Cena 179,00 zł
Cena 189,00 zł
Cena 299,00 zł
Cena 319,00 zł
Cena 389,00 zł
Cena 389,00 zł
Cena 429,00 zł
Cena 439,00 zł
Cena 439,00 zł
Cena 449,00 zł
Cena 459,00 zł
Cena 459,00 zł
Cena 499,00 zł
Cena 499,00 zł
Cena 519,00 zł
Cena 539,00 zł
Cena 539,00 zł
Cena 549,00 zł
Cena 559,00 zł
Cena 559,00 zł
Cena 579,00 zł
Cena 579,00 zł

Co może cię zainteresować...

    Zawsze darmowa przesyłka pocztex punkt...
    Na terenie Polski dla każdego zamówienia powyżej 159 zł