
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.

Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój e-mail.




Pasty Azjatyckie/Orientalne
Wszelkiego rodzaju pasty cieszą się w kuchni azjatyckiej niezwykle dużą popularnością. Posłużą jako baza do sosów czy marynat, jako dodatek do dań stir-fry oraz jako podstawa w przygotowywaniu zup np. popularnej w Japonii zupy miso na bazie pasty miso ze sfermentowanej soi. W tej zakładce znajdą Państwo pasty curry o różnym stopniu ostrości, pasty chili, wasabi, mielony imbir, mielony czosnek czy też mieloną trawę cytrynową, pastę z tamaryndowca do przygotowywania pad-thai’a, pastę z krewetek, z kolendry czy też z sezamu czyli popularne tahini. Dodatkowo oferujemy również pasty o mniejszej pojemności do konkretnych potraw (jednorazowe), które zdecydowanie ułatwią proces gotowania szczególnie osobom zabieganym i zapracowanym. Są to m.in. pasta do do potrawy bulgogi, pasta do koreańskiej zupy KimChi, do japońskiej zupy miso, do orientalnej duszonej wołowiny, do owoców morza, do zupy syczuańskiej, do zupy pho oraz wielu innych.