window.customerPrivacy.onAnalyticsConsentGranted(function () { }) })
Kategorie Produktów
Darmowa Dostawa !
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Pocztex Kurier) już od 239,00 zł.
Odbierz Rabat Na Zakupy !

Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !RabatJeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój adres e-mail

Submit

Satake Daichi Japoński Nóż Do Porcjowania 20cm

Wysyłka w: 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Cena: 549,00 zł 549.00
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

Satake Daichi Japoński Nóż Do Porcjowania 20cm

Opis: Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Dane techniczne:

Ostrze - stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob
Rękojeść - drewno pakka
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 33,2 cm
Długość ostrza - 20 cm
Szerokość klingi - 3 cm
Grubość klingi - ok. 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 150 g

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl