Tel: +48 792 659 743
 Pon. - Pt. 7 - 14
 Odbiór - Ujazdowska 78, Strzelce Op.
Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Hien

Bunmei Japoński Nóż Ostrzony Dwustronnie Usuba 18cm

Przejdź do sekcji Opinie

Opis: Japoński nóż kuchenny przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Przejdź do pełnego opisu
Cena 289,00 zł
szt.
Dostępność:
średnia ilość
Czas wysyłki: 3 dni
Dostawa od 0,00 zł - Pocztex Punkt

Opis

Bunmei Japoński Nóż Ostrzony Dwustronnie Usuba 18cm

Opis: Japoński nóż kuchenny przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Dane techniczne:

Ostrze - stal nierdzewna molibdenowo-wanadowa
Rękojeść - drewno magnoliowe
Twardość - 56-57 HRC 
Długość całkowita - 30,8 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 4,7 cm
Grubość klingi - 2,0 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 110 g

Opinie

4.93
Liczba ocen: 85
Oceń i opisz