Bunmei Japoński Nóż Ostrzony Dwustronnie Usuba 18cm
Wystaw opinię o produkcie
Opis: Japoński nóż kuchenny przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.
Koszty dostawy wybranego produktu
-
Pocztex Punkt Darmowa
-
Pocztex Kurier Darmowa
-
InPost Paczkomat 24/7 Darmowa
-
Kurier InPost 16,90 zł
-
Odbiór Osobisty Darmowa
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Opis
Bunmei Japoński Nóż Ostrzony Dwustronnie Usuba 18cm
Opis: Japoński nóż kuchenny przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.
Dane techniczne:
Ostrze - stal nierdzewna molibdenowo-wanadowa
Rękojeść - drewno magnoliowe
Twardość - 56-57 HRC
Długość całkowita - 30,8 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 4,7 cm
Grubość klingi - 2,0 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 110 g
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.