window.customerPrivacy.onAnalyticsConsentGranted(function () { }) })
Kategorie Produktów
Darmowa Dostawa !
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Pocztex Kurier) już od 239,00 zł.
Odbierz Rabat Na Zakupy !

Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !RabatJeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój adres e-mail

Submit

ZESTAW 3 RÓŻNYCH PAST CURRY MIX Zielona Czerwona i Żółta Pasta Curry 3x114g ASIA KITCHEN

Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Cena: 26,70 zł 26.70
zł/kg: 78,07 zł
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

ZESTAW 3 RÓŻNYCH PAST CURRY MIX Zielona Czerwona i Żółta Pasta Curry 3x114g ASIA KITCHEN

Zestaw trzech tradycyjnych tajskich past curry to idealna propozycja dla miłośników orientalnych smaków. Dzięki nim przygotujesz aromatyczne dania o różnym stopniu ostrości i głębi smaku. Każda pasta jest przygotowana z naturalnych składników, które nadają potrawom autentyczny charakter.

ZALETY PRODUKTU:
✔️ Idealne do przygotowania tradycyjnych tajskich curry
✔️ Intensywny smak i aromat dzięki naturalnym składnikom
✔️ Łatwe w użyciu – wystarczy dodać do mleczka kokosowego i ulubionych składników
✔️ Doskonałe do dań mięsnych, warzywnych i wegetariańskich
✔️ Produkt bez sztucznych barwników i konserwantów

SKŁAD ZESTAWU:
✅ Zielona pasta curry asia kitchen 114g
✅ Czerwona pasta curry asia kitchen 114g
✅ Żółta pasta curry asia kitchen 114g

Dzięki temu zestawowi odkryjesz różnorodność smaków kuchni tajskiej i stworzysz dania o wyjątkowym, egzotycznym aromacie !

1. Zielona Pasta Curry 114g ASIA KITCHEN

Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.

Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.

Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?

Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.

Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.

Składniki: świeże zielone chilli 30%, trawa cytrynowa 17,80%, czosnek, szalotka, sól, galingale, przyprawy (kolendra, kumin), galangal, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Produkcja: Tajlandia

Wartości odżywcze w 100g produktu:

Wartość energetyczna
: 355kJ/85 kcal,
Tłuszcz 1,1g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,5g,
Węglowodany 13g,
w tym cukry 6,3g,
Białko 3g,
Sól 11g.

Masa netto: 114g

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

2. Czerwona Pasta Curry 114g ASIA KITCHEN

Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.

Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.

Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?

Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.

Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.

Składniki: suszone czerwone chilli 30%, trawa cytrynowa 18,70%, czosnek, szalotka, sól, liście limonki kaffir, przyprawy (kolendra, kumin), galangal, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Produkcja:
 Tajlandia

Wartości odżywcze w 100g produktu:


Wartość energetyczna
: 426kJ/102kcal,
Tłuszcz 1,7g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,5g,
Węglowodany 14g,
w tym cukry 10g,
Białko 4,2g,
Sól 12,1g.

Masa netto: 114g

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

3. Żółta Tajska Pasta Curry Żółte Curry 114g ASIA KITCHEN

Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.

Przepis Na Żółte Curry: 
1. W garnku podgrzewaj mieszając szklankę mleczka kokosowego wraz z zawartością torebki. Dokładnie mieszaj do momentu kiedy na górze pojawi się olej. 
2. Do pasty dodaj 250g pokrojonej wieprzowiny lub kurczaka. Całość dokładnie wymieszaj. 
3. Do garnka dodaj szklankę wody i zagotuj. Do potrawy dodaj kawałki ziemniaków oraz cebuli. 
4. Podgrzewaj, tak aby ziemianki stały się miękkie. Na koniec dopraw do smaku sosem rybnym. 
5. Żółte curry podawaj z ugotowanym ryżem.

Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.

Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?

Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.

Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.

Składniki: suszone czerwone chilli 20%, czosnek 20%, szalotka 18%, sól, przyprawy (kolendra, kminek), trawa cytrynowa, galingale, kurkuma, galangal, regulator kwasowości: kwas cytrynowy oraz liście limonki.

Produkcja:
 Tajlandia

Wartości odżywcze w 100g produktu:


Wartość energetyczna
: 403kJ/96kcal,
Tłuszcz 1,3g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g,
Węglowodany 15g,
w tym cukry 8,2g,
Białko 3,6g,
Sól 14g.

Masa netto: 114g

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl