



Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój adres e-mail

ZESTAW 3 RÓŻNYCH PAST CURRY MIX Zielona Czerwona i Żółta Pasta Curry 3x114g ASIA KITCHEN
towar niedostępny





Opis
ZESTAW 3 RÓŻNYCH PAST CURRY MIX Zielona Czerwona i Żółta Pasta Curry 3x114g ASIA KITCHEN
Zestaw trzech tradycyjnych tajskich past curry to idealna propozycja dla miłośników orientalnych smaków. Dzięki nim przygotujesz aromatyczne dania o różnym stopniu ostrości i głębi smaku. Każda pasta jest przygotowana z naturalnych składników, które nadają potrawom autentyczny charakter.
ZALETY PRODUKTU:
✔️ Idealne do przygotowania tradycyjnych tajskich curry
✔️ Intensywny smak i aromat dzięki naturalnym składnikom
✔️ Łatwe w użyciu – wystarczy dodać do mleczka kokosowego i ulubionych składników
✔️ Doskonałe do dań mięsnych, warzywnych i wegetariańskich
✔️ Produkt bez sztucznych barwników i konserwantów
SKŁAD ZESTAWU:
✅ Zielona pasta curry asia kitchen 114g
✅ Czerwona pasta curry asia kitchen 114g
✅ Żółta pasta curry asia kitchen 114g
Dzięki temu zestawowi odkryjesz różnorodność smaków kuchni tajskiej i stworzysz dania o wyjątkowym, egzotycznym aromacie !
1. Zielona Pasta Curry 114g ASIA KITCHEN
Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.
Składniki: świeże zielone chilli 30%, trawa cytrynowa 17,80%, czosnek, szalotka, sól, galingale, przyprawy (kolendra, kumin), galangal, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Produkcja: Tajlandia
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 355kJ/85 kcal,
Tłuszcz 1,1g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,5g,
Węglowodany 13g,
w tym cukry 6,3g,
Białko 3g,
Sól 11g.
Masa netto: 114g
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
2. Czerwona Pasta Curry 114g ASIA KITCHEN
Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.
Składniki: suszone czerwone chilli 30%, trawa cytrynowa 18,70%, czosnek, szalotka, sól, liście limonki kaffir, przyprawy (kolendra, kumin), galangal, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Produkcja: Tajlandia
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 426kJ/102kcal,
Tłuszcz 1,7g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,5g,
Węglowodany 14g,
w tym cukry 10g,
Białko 4,2g,
Sól 12,1g.
Masa netto: 114g
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
3. Żółta Tajska Pasta Curry Żółte Curry 114g ASIA KITCHEN
Opis: Niech Twoja kreatywność przejmie kontrolę. Tajskie pasty curry Asia Kitchen znajdują zastosowanie w nieograniczonej gamie dań azjatyckich, wszędzie tam, gdzie zabierze Cię Twoja wyobraźnia. Nasze tradycyjne receptury tajskich past curry zapewnią niesamowite doznania smakowe, wystarczą tylko 2 łyżki stołowe pasty, aby odmienić każdą potrawę. Celebruj z nami autentyczne smaki Azji.
Przepis Na Żółte Curry:
1. W garnku podgrzewaj mieszając szklankę mleczka kokosowego wraz z zawartością torebki. Dokładnie mieszaj do momentu kiedy na górze pojawi się olej.
2. Do pasty dodaj 250g pokrojonej wieprzowiny lub kurczaka. Całość dokładnie wymieszaj.
3. Do garnka dodaj szklankę wody i zagotuj. Do potrawy dodaj kawałki ziemniaków oraz cebuli.
4. Podgrzewaj, tak aby ziemianki stały się miękkie. Na koniec dopraw do smaku sosem rybnym.
5. Żółte curry podawaj z ugotowanym ryżem.
Pasty występują w trzech kolorach: żółtym, czerwonym i zielonym. Czym różnią się od siebie? Przede wszystkim ostrością. Żółte curry jest delikatne i łagodne, czerwone posiada średnią ostrość, natomiast najostrzejszą wersję stanowi zielona pasta curry, która swój smak
i ostrość zawdzięcza zielonym papryczkom chili.
Dlaczego wybieramy dania z dodatkiem curry?
Mieszkańcy Azji uważają, że to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Curry niewątpliwie przywraca prawidłowe funkcjonowanie wątroby, zmniejsza apetyt, reguluje procesy trawienne oraz obniża ryzyko cukrzycy i chorób serca. Tak jak większość ostrych potraw przyspiesza spalanie tłuszczu. A co za tym idzie posiada właściwości wspomagające utratę wagi. Dodatkowo curry wspomaga pracę mózgu i chroni przed chorobą Alzheimera.
Pasty curry Asia Kitchen są przyjazne dla wegetarian i wegan, bezglutenowe, bezmleczne i bez konserwantów.
Składniki: suszone czerwone chilli 20%, czosnek 20%, szalotka 18%, sól, przyprawy (kolendra, kminek), trawa cytrynowa, galingale, kurkuma, galangal, regulator kwasowości: kwas cytrynowy oraz liście limonki.
Produkcja: Tajlandia
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 403kJ/96kcal,
Tłuszcz 1,3g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g,
Węglowodany 15g,
w tym cukry 8,2g,
Białko 3,6g,
Sól 14g.
Masa netto: 114g
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce.