![](/libraries/images/1px.gif)
![](/libraries/images/1px.gif)
![Darmowa dostawa](/public/assets/darmowa%20dostawa.png)
![](/libraries/images/1px.gif)
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój adres e-mail
![](/libraries/images/1px.gif)
![Ryż Do Sushi Nakato 1kg ASIA KITCHEN](/environment/cache/images/300_300_productGfx_12633/Ryz-Do-Sushi-Nakato-1kg-ASIA-KITCHEN.webp)
13,89 zł
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Kokushin Japoński Nóż Szefa Kuchni 21 cm
towar niedostępny
![](/libraries/images/1px.gif)
![](/libraries/images/1px.gif)
![](/libraries/images/1px.gif)
![](/libraries/images/1px.gif)
![](/libraries/images/1px.gif)
Opis
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Kokushin Japoński Nóż Szefa Kuchni 21 cm
Opis: Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić duże porcje, i odpowiednio wyprofilowany, aby swobodnie można było przesuwać klingę w obydwu kierunkach.
Dane techniczne:
Ostrze - nierdzewna stal VG-10 okuta warstwami stali nierdzewnej
Rękojeść - ręcznie lakierowane drewno dębu
Twardość - 60-61 HRC
Długość całkowita - 36,0 cm
Długość ostrza - 21,0 cm
Szerokość klingi - 4,7 cm
Grubość klingi - 1,9 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 165 g