Pasta Do Zupy Tom Kha Ka 113g HOUSE OF ASIA
Wystaw opinię o produkcie
Opis: Kompozycja starannie dobranych składników będąca doskonałą bazą do przygotowania Tom Kha – jednej z najpopularniejszych tajskich zup z mleczkiem kokosowym. Podstawę zupy stanowi korzeń galangalu, który w swoim smaku bardzo przypomina imbir. Aromat i walory smakowe dopełnia trawa cytrynowa. Dla miłośników ostrzejszych smaków proponujemy dodać do zupy odrobinę chili.
Koszty dostawy wybranego produktu
-
Pocztex Punkt 9,90 zł
-
Pocztex Kurier 11,90 zł
-
InPost Paczkomat 24/7 14,90 zł
-
Kurier InPost 16,90 zł
-
Odbiór Osobisty Darmowa
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Opis
Pasta Do Zupy Tom Kha Ka 113g HOUSE OF ASIA
Opis: Kompozycja starannie dobranych składników będąca doskonałą bazą do przygotowania Tom Kha – jednej z najpopularniejszych tajskich zup z mleczkiem kokosowym. Podstawę zupy stanowi korzeń galangalu, który w swoim smaku bardzo przypomina imbir. Aromat i walory smakowe dopełnia trawa cytrynowa. Dla miłośników ostrzejszych smaków proponujemy dodać do zupy odrobinę chili.
Składniki: galangal, sól, papryka chili zielona, cukier, trawa cytrynowa, olej palmowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Produkcja: Tajlandia
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 1016kJ/243kcal,
Tłuszcze 10g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10g,
Węglowodany 33g,
w tym cukry 6,4g,
Białko 1,8g,
Sól 22,2g.
Masa netto: 113g
Sposób przechowywania: Przechowywać w warunkach otoczenia. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu miesiąca.
Data ważności: Produkty w większości posiadają bardzo długie daty ważności (wyjątkiem są produkty, których specyfika nie pozwala na długą datę przydatności). W celu poznania konkretnej daty, prosimy o zapytanie mailowe.
Dystrybucja: Produkty Orientalne Mateusz Pawełek Arkadiusz Horoszczak S.C. Ujazdowska 78, 47-100 Strzelce Opolskie.
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.