Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój adres e-mail
12,90 zł
Mąka Mieszanka Tempura
Mąka Mieszanka Mąk Do Okonomiyaki i Takoyaki 180g OTAFUKU
Opis: Mąka Mieszanka Mąk Do Okonomiyaki i Takoyaki 180g OTAFUKU to mieszanka wielu rodzajów mąki oraz przypraw. Służy do przygotowywania japońskich potraw jakimi są: okonomiyaki oraz takoyaki. Aby wyrobić z mąki ciasto należy połączyć ją z wodą, olejem oraz jajkami w odpowiednich proporcjach. Następnie dodać odpowiednie dodatki warzywne lub mięsne. Na opakowaniu producent podaje odpowiednie ilości oraz dokładną procedurę przygotowania tych japońskich specjałów.
Mąka Panierka Tempura 150g TIPPY
Opis: Mąka tempura to mieszanka wielu rodzajów mąki oraz przypraw. Służy do przygotowywania potraw w cieście. W tempurze przygotowuje się warzywa lub mięso. Aby wyrobić z mąki ciasto należy połączyć ją z wodą w odpowiednich proporcjach. Obtoczone składniki w cieście smażymy na głębokim tłuszczu to momentu, aż nabiorą złoto-brązowego koloru.
Mąka Panierka Tempura Do Krewetek 150g GOGI
Opis: Mąka Tempura Gogi w opakowaniu 150g to mieszanka mąk używana w kuchni azjatyckiej do panierowania mięsa, ryb oraz krewetek. Panierowane potrawy są bardzo smaczne oraz chrupiące. Panierkę należy wymieszać z wodą, aby powstałe ciasto podobne do naleśnikowego. Maczamy składniki, po czym wrzucamy na głęboki tłuszcz, aby się usmażyły. Bardzo smaczna orientalna panierka tempura gogi.
Wysyłka w:: 24 godziny
Mąka Tempura Panierka Do Krewetek 1kg LOBO
Opis: Mąka panierka tempura to mix kilku mąk, proszku do pieczenia, oraz odpowiednio dobranych przypraw. Wszystko skomponowane tak aby powstałe ciasto było chrupkie i smaczne. Tempurę wystarczy wymieszać z wodą do uzyskania konsystencji gęściejszego ciasta na naleśniki, zanurzyć w cieście pokrojone warzywa krewetki lub mięso i smażyć na głębokim tłuszczu.
Wysyłka w:: 24 godziny
Mąka Tempura Panierka Do Krewetek 1kg OTTOGI
Opis: Mąka panierka tempura to mix kilku mąk, proszku do pieczenia, oraz odpowiednio dobranych przypraw. Wszystko skomponowane tak aby powstałe ciasto było chrupkie i smaczne. Tempurę wystarczy wymieszać z wodą do uzyskania konsystencji gęściejszego ciasta na naleśniki, zanurzyć w cieście pokrojone warzywa krewetki lub mięso i smażyć na głębokim tłuszczu.
Wysyłka w:: 24 godziny
Panierka Do Krewetek Tempura 500g GOGI
Opis: Panierka do krewetek znanej na całym świecie firmy gogi, to połączeniu kilku mąk oraz przypraw. Używana do przygotowywania potraw w cieście. Bardzo popularna w Japonii, najczęściej używana do panierowania krewetek, kurczaka oraz warzyw. Aby uzyskać ciasto należy wymieszać mąkę z wodą. W przygotowanym cieście obtaczamy produkty, po czym smażymy na złoty kolor na głębokim tłuszczu.
Wysyłka w:: 24 godziny
Mąka Tempura Panierka Do Krewetek 500g OTTOGI
Opis: Mąka panierka tempura to mix kilku mąk, proszku do pieczenia, oraz odpowiednio dobranych przypraw. Wszystko skomponowane tak aby powstałe ciasto było chrupkie i smaczne. Tempurę wystarczy wymieszać z wodą do uzyskania konsystencji gęściejszego ciasta na naleśniki, zanurzyć w cieście pokrojone warzywa krewetki lub mięso i smażyć na głębokim tłuszczu.
Wysyłka w:: 24 godziny
Tempura Ostra Hot & Spicy 100g GOGI
Opis: Tempura Gogi to mieszanka mąk używana w kuchni orientalnej do panierowania każdego rodzaju mięsa, ryb oraz krewetek. Panierowane potrawy są bardzo smaczne oraz chrupiące. Ta panierka ma pikantny smak, a panierowany nią kurczak będzie jak z KFC. Mąkę należy wymieszać z wodą, tak aby powstało ciasto podobne do naleśnikowego. Następnie panierujemy w cieście na przykład kurczaka i smażymy na głębokim oleju.
Tempura z Czosnkiem i Pieprzem 100g GOGI
Opis: Tempura Gogi to mieszanka mąk używana w kuchni orientalnej do panierowania każdego rodzaju mięsa, ryb oraz krewetek. Panierowane potrawy są bardzo smaczne oraz chrupiące. Mąkę należy wymieszać z wodą, tak aby powstało ciasto podobne do naleśnikowego. Następnie panierujemy w cieście na przykład kurczaka i smażymy na głębokim oleju. Tempura z dodatkiem czosnku i pieprzu, daje efekt bardzo podobny do kurczaka z KFC.