Zapisz się do newslettera, a otrzymasz 5% rabatu na zakupy w naszym sklepie !Jeśli chcesz otrzymywać informację o nowościach i promocjach, wpisz poniżej swój adres e-mail
12,90 zł
Chrupiąca Panierka Panko
Chrupiąca Panierka Panko 1kg GOLDEN TURTLE BRAND
Opis: Rewelacyjna chrupiąca panierka panko, powszechnie używana w kuchni orientalnej. Służy do panierowania mięsa oraz krewetek. Sposób użycia wygląda podobnie jak w przypadku bułki tartej.
Wysyłka w:: 24 godziny
Chrupiąca Panierka Panko 8kg LOBO
Opis: Rewelacyjna chrupiąca panierka, powszechnie używana w kuchni orientalnej. Służy do panierowania mięsa oraz krewetek. Panierka Panko w dużym ekonomicznym worze o pojemności 8kg.
Panierka Panko 200g ASIA KITCHEN
Opis: Panierka panko w opakowaniu 200g firmy Asia Kitchen to jedna z najpopularniejszych panierek stosowanych w kuchni azjatyckiej. Potrawy w niej przygotowane są soczyste i chrupkie. Panierka chińskiej produkcji, bez sztucznych dodatków i aromatów.
Wysyłka w:: 24 godziny
Panierka Panko Chrupiąca Do Mięsa i Krewetek 200g GOLDEN TURTLE BRAND
Opis: Chrupiąca panierka panko w opakowaniu 200g firmy golden turtle brand. Jedna z najpopularniejszych panierek stosowanych w kuchni azjatyckiej. Potrawy w niej przygotowane są soczyste i chrupkie.
Wysyłka w:: 24 godziny
Panierka Panko Chrupiąca Gruba 200g LOBO
Opis: Bardzo smaczna chrupiąca panierka panko z pokruszonego chleba tostowego. Można nią panierować wiele produktów, jednak najczęściej stosowana jest do kurczaka oraz krewetek. Sposób panierowania wygląda ,tak jak w przypadku bułki tartej.
Wysyłka w:: 24 godziny
Chrupiąca Panierka Panko 1kg ASIA KITCHEN
Opis: Bardzo smaczna chrupiąca chińska panierka. Używana do panierowania krewetek, ryb oraz różnego rodzaju mięsa. W kuchni orientalnej jest to jedna z najczęściej używanych panierek do przygotowania chrupkich potraw. Panierowane produkty po usmażeniu są chrupkie i bardzo smaczne.
Wysyłka w:: 24 godziny
Chrupiąca Panierka Panko 1kg MR. JIM
Opis: Bardzo smaczna chrupiąca tajska panierka firmy Mr. Jim. Używana do panierowania krewetek, ryb oraz różnego rodzaju mięsa. W kuchni orientalnej jest to jedna z najczęściej używanych panierek do przygotowania chrupkich potraw. Panierowanie wygląda tak samo, jak w przypadku bułki tartej.
Wysyłka w:: 24 godziny
Chrupiąca Panierka Panko Gruba 1kg LOBO
Opis: Bardzo smaczna chrupiąca chińska panierka. Używana do panierowania krewetek, ryb oraz różnego rodzaju mięsa. W kuchni orientalnej jest to jedna z najczęściej używanych panierek do przygotowania chrupkich potraw. Panierowanie wygląda tak samo, jak w przypadku bułki tartej.
Wysyłka w:: 24 godziny
Panierka Panko Chrupiąca Do Mięsa i Krewetek 200g MR. MING
Opis: Panko to bułka tarta typu japońskiego przygotowywana z chleba, używana w kuchni azjatyckiej jako panierka do dań smażonych. Panko ma formę cienkich płatków, co sprawia, że jest lżejsza i bardziej chrupka. Panko nie traci swojej wyjątkowej konsystencji, natomiast idealnie przejmuje smak i aromat panierowanych i przyprawianych potraw. Nawet niewielka ilość chilli, pieprzu czy soli mogą zapewnić doskonałe obramowanie smażonym produktom. Panko doskonale pasuje do kurczaka, ryb czy owoców morza. W przeciwieństwie do znanych w Europie rodzajów bułki tartej, Panko absorbuje dużo mniej tłuszczu! Dzięki temu potrawy przygotowywane z Panko uznawane są zdrowsze i dużo mniej kaloryczne.
Wysyłka w:: 24 godziny